Le Ballon Rouge, 20-08-2021 [20:00]

De live ticketprijs voor volwassenen bedraagt 10 euro. Voor studenten, Doppio-leden en personen onder de 18 is deze prijs 5 euro. Tickets voor de livestream bedragen 4 euro. Passe-partout houders kunnen de voorstelling zowel live als via de livestream kosteloos bijwonen.

Bent u van plan om dit jaar meerdere voorstellingen te bezoeken? Dan kunt u voor 15 of 30 euro een passe-partout kopen. Met een passe-partout kunt u onbeperkt naar alle voorstellingen van dit seizoen!

U betaalt uw live tickets altijd pas aan de kassa op locatie, en als u een passe-partout wilt kopen kunt u dat aangeven bij het bezoek van uw eerste voorstelling. Als u voor de livestream reserveert ontvangt u voor aanvang van de voorstelling een informatiemail met de link naar de stream en hoe te betalen.

Bekijk hier uw winkelmand

Online registratie voor dit evenement is gesloten