Word lid!

Het theater jaar is hier bij Doppio al weer van start gegaan, dit betekent dat wij op dit moment geen nieuwe aanmeldingen voor spelende leden accepteren. De mogelijkheid om je in te schrijven als spelend lid bied zich weer in het begin van september 2019. Wil je toch de sfeer en smaak van Doppio proeven en naar alle spectaculaire feestjes en activiteiten gaan? Dat kan! Door je als niet spelend lid in te schrijven kan je naar alle activiteiten die Doppio organiseert. Schrijf je in door de link hier onder te volgen.

Inschrijf formulier niet spelende leden

 

Inschrijven voor commissies

Wil je bij een commissie? Kan dat gewoon? Ja!

Inschrijfformulier commissies 

 

Lidmaatschap Doppio

Eerstejaars bij Doppio doen meestal een eerstejaarsproductie. Deze cursus bestaat uit een half jaar lessen en een half jaar werken aan een productie. Dit gebeurt onder begeleiding van een theatermaker in opleiding. Je werkt het hele jaar met dezelfde mensen, dus jullie kunnen elkaar en de vereniging goed leren kennen en werken samen naar een mooie eindvoorstelling toe. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt in acteren, iedereen kan meedoen!

Na je eerste jaar bij Doppio kun je kiezen welk soort productie je wilt doen. Tekst, montage, beweging, cabaret/theatersport, een heel jaar of een half jaar, Doppio heeft het allemaal. Wij nemen ook elk jaar nieuwe, professionele regisseurs aan. Het aanbod verandert dus elk jaar. Op de inschrijfavond vertellen de regisseurs wat ze dat jaar of half jaar gaan doen, waarna  iedereen zijn of haar voorkeur aan geeft. Er zijn geen audities en iedereen wordt ingedeeld!

Mocht je nu niet mee willen spelen, maar wel mee willen doen met onze leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het introweekend, kerstdiner, zeilweekend en andere leuke feestjes en borrels? Schrijf je dan in als niet-spelend lid! Je krijgt dezelfde korting op kaartjes als de andere leden, kunt naar alle activiteiten komen, kan meedoen in een van onze commissies én wordt op de hoogte gehouden van alles wat Doppio doet en organiseert.

Ieder lid betaalt €25,- lidmaatschap, daarnaast betalen spelende leden €70,- voor een heel jaar of €35,- voor een half jaar productie.