Word lid!

Doppio is dé studenten theatervereniging van Eindhoven!

Inschrijven bij Doppio als spelend lid is mogelijk in september, omdat de meeste producties dan beginnen. Donderdag 16 september 2021 zal de inschrijfavond plaatsvinden in het Luna gebouw, TU/e campus (De Lampendriessen 31, 5612 AH Eindhoven) in de Zeppelin(1.056) en Submarine(1.050). Kun je niet komen? Klik dan hier om je online in te schrijven. Let op! Inschrijven voor spelend lid kan tot donderdag 16 september 23:59

Te laat voor de producties? Niet getreurd! Inschrijven als niet-spelend lid kan het hele jaar door. Vul hiervoor het formulier in bij het kopje ‘Word niet-spelend lid’.

Kijk hieronder voor meer algemene informatie over onze vereniging, spelende- en niet-spelende leden en hoe je ons kunt leren kennen.

Lidmaatschap Doppio

Eerstejaars bij Doppio doen meestal een eerstejaarsproductie. Deze cursus bestaat uit een half jaar lessen en een half jaar werken aan een productie. Dit gebeurt onder begeleiding van een theatermaker in opleiding. Je werkt het hele jaar met dezelfde mensen, dus jullie kunnen elkaar en de vereniging goed leren kennen en werken samen naar een mooie eindvoorstelling toe. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt in acteren, iedereen kan meedoen!

Na je eerste jaar bij Doppio kun je kiezen welk soort productie je wilt doen. Tekst, montage, beweging, cabaret/theatersport, een heel jaar of een half jaar, Doppio heeft het allemaal. Wij nemen ook elk jaar nieuwe, professionele regisseurs aan. Het aanbod verandert dus elk jaar. Op de inschrijfavond vertellen de regisseurs wat ze dat jaar of half jaar gaan doen, waarna iedereen zijn of haar voorkeur aan geeft. Er zijn geen audities en iedereen wordt ingedeeld!

Naast het repeteren voor onze producties, kunnen onze leden ook meedoen met onze leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het introweekend, kerstdiner, zeilweekend en andere leuke feestjes en borrels! Alle leden krijgen korting op kaartjes, kunnen naar alle activiteiten komen, kunnen meedoen in een van onze commissies én worden op de hoogte gehouden van alles wat Doppio doet en organiseert.

Ieder lid betaalt €25,- lidmaatschap, daarnaast betalen spelende leden €70,- extra voor een heel jaar of €35,- voor een half jaar productie.

Word niet-spelend lid!

Is op het podium staan niet helemaal jouw ding, maar ben je bijvoorbeeld heel handig met theatertechniek of houd je van decor bouwen en kostuums maken? Wil je toch de sfeer en smaak van Doppio proeven en naar alle spectaculaire feestjes en activiteiten gaan? Dat kan! Door je als niet-spelend lid in te schrijven kan je naar alle activiteiten die Doppio organiseert.

Commissies

Wil je bij een commissie? Kan dat gewoon? Ja!

Inschrijfformulier commissies