Word lid!

Doppio is dé studenten theatervereniging van Eindhoven!

In september 2020 is het weer mogelijk om je in te schrijven als spelend lid voor onze producties! De inschrijfavond zal plaatsvinden op 10 september, dus zet deze datum alvast in je agenda. Meer informatie over (online) inschrijvingen en hoe het jaar zal verlopen met COVID-19 ontwikkelingen volgt binnenkort. Ondertussen is het wel al mogelijk om tijdens de introductieweek van de TU Eindhoven kennis te komen maken met Doppio!

Kijk hier onder voor meer algemene informatie over onze vereniging en hoe je ons kunt leren kennen, en vergeet je vooral niet hier aan te melden voor de interesselijst om tot onze start in september op de hoogte te worden gehouden!

Lidmaatschap Doppio

Eerstejaars bij Doppio doen meestal een eerstejaarsproductie. Deze cursus bestaat uit een half jaar lessen en een half jaar werken aan een productie. Dit gebeurt onder begeleiding van een theatermaker in opleiding. Je werkt het hele jaar met dezelfde mensen, dus jullie kunnen elkaar en de vereniging goed leren kennen en werken samen naar een mooie eindvoorstelling toe. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt in acteren, iedereen kan meedoen!

Na je eerste jaar bij Doppio kun je kiezen welk soort productie je wilt doen. Tekst, montage, beweging, cabaret/theatersport, een heel jaar of een half jaar, Doppio heeft het allemaal. Wij nemen ook elk jaar nieuwe, professionele regisseurs aan. Het aanbod verandert dus elk jaar. Op de inschrijfavond vertellen de regisseurs wat ze dat jaar of half jaar gaan doen, waarna iedereen zijn of haar voorkeur aan geeft. Er zijn geen audities en iedereen wordt ingedeeld!

Mocht je nu niet mee willen spelen, maar wel mee willen doen met onze leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het introweekend, kerstdiner, zeilweekend en andere leuke feestjes en borrels? Schrijf je dan in als niet-spelend lid! Je krijgt dezelfde korting op kaartjes als de andere leden, kunt naar alle activiteiten komen, kan meedoen in een van onze commissies én wordt op de hoogte gehouden van alles wat Doppio doet en organiseert.

Ieder lid betaalt €30,- lidmaatschap, daarnaast betalen spelende leden €70,- extra voor een heel jaar of €35,- voor een half jaar productie.

Word niet-spelend lid!

Is op het podium staan niet helemaal jouw ding, maar ben je bijvoorbeeld heel handig met theatertechniek of houd je van decor bouwen en kostuums maken? Wil je toch de sfeer en smaak van Doppio proeven en naar alle spectaculaire feestjes en activiteiten gaan? Dat kan! Door je als niet-spelend lid in te schrijven kan je naar alle activiteiten die Doppio organiseert. Schrijf je in via het inschrijfformulier (dit is voor het jaar 2020-2021) en laat in de comment sectie weten dat je niet-spelend lid wil worden!

Commissies

Wil je bij een commissie? Kan dat gewoon? Ja!

Inschrijfformulier commissies