Word lid!

Doppio is dé studenten theatervereniging van Eindhoven!

De inschrijving als spelend lid zijn voor 2023-2024 helaas gesloten! Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als niet spelend lid om mee te kunnen doen aan alle activiteiten en natuurlijk de gezelligheid.

Volgende moment om je in te kunnen schrijven als spelend lid, is September 2024.

Lidmaatschap Doppio

Eerstejaars bij Doppio doen meestal een eerstejaarsproductie. Deze cursus bestaat uit een half jaar lessen en een half jaar werken aan een productie. Dit gebeurt onder begeleiding van een theatermaker in opleiding. Je werkt het hele jaar met dezelfde mensen, dus jullie kunnen elkaar en de vereniging goed leren kennen en werken samen naar een mooie eindvoorstelling toe. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt in acteren, iedereen kan meedoen!

Na je eerste jaar bij Doppio kun je kiezen welk soort productie je wilt doen. Tekst, montage, beweging, cabaret/theatersport, een heel jaar of een half jaar, Doppio heeft het allemaal. Wij nemen ook elk jaar nieuwe, professionele regisseurs aan. Het aanbod verandert dus elk jaar. Op de inschrijfavond vertellen de regisseurs wat ze dat jaar of half jaar gaan doen, waarna iedereen zijn of haar voorkeur aan geeft. Er zijn geen audities en iedereen wordt ingedeeld!

Naast het repeteren voor onze producties, kunnen onze leden ook meedoen met onze leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het introweekend, kerstdiner, zeilweekend en andere leuke feestjes en borrels! Alle leden krijgen korting op kaartjes, kunnen naar alle activiteiten komen, kunnen meedoen in een van onze commissies én worden op de hoogte gehouden van alles wat Doppio doet en organiseert.

Ieder lid betaalt €35,- lidmaatschap, daarnaast betalen spelende leden €100,- extra voor een heel jaar of €60,- voor een half jaar productie.

Inschrijfavond

Om spelend lid te worden bij Doppio moet je je inschrijven tijdens de inschrijfavond. Deze is op donderdag 14 september. Tijdens deze avond krijg je meer informatie over de vereniging en een overzicht van alle producties die er dit jaar gaan zijn. Het formulier om je in te schrijven komt een paar dagen voor deze datum hier te staan. Het is wel aangeraden om je pas op de avond zelf in te schrijven, gezien je dan een goed overzicht krijgt van alle stukken.

Let op! Na 14 september is inschrijven als spelend lid niet meer mogelijk. Je kan wel nog niet-spelend lid worden (zie hieronder).

Word niet-spelend lid!

Is op het podium staan niet helemaal jouw ding, maar ben je bijvoorbeeld heel handig met theatertechniek of houd je van decor bouwen en kostuums maken? Wil je toch de sfeer en smaak van Doppio proeven en naar alle spectaculaire feestjes en activiteiten gaan? Dat kan! Door je als niet-spelend lid in te schrijven kan je naar alle activiteiten die Doppio organiseert.

Commissies

Ben je al lid en wil je graag bij een commissie? Kan dat gewoon? Ja!

Stuur een mail naar bestuur@doppio.nl