Word lid!

Krijg je na de introductieweek nog steeds geen genoeg van Doppio? Doe mee met onze theaterworkshops die worden georganiseerd tijdens de Open Cultuurweek (9, 10 en 11 september), waarin onze geweldige regisseurs een inleidende workshop geven, zodat je kunt ontdekken of acteren iets voor jou is! Wil je meer informatie over de Open Cultuurweek? Neem dan eens een kijkje op de website van Scala!

Besloten of je lid wilt worden van Doppio? Kom dan naar de inschrijvingsavond op 12 september, waar je je kunt aanmelden om een echte Doppiaan te worden! Kun je niet op 12 september?

Wees dan niet getreurd! Je kan je ook hier meteen inschrijven(Deadline 12 september 23:59)

De theaterworkshops op 9, 10 en 11 september 2019 zullen beginnen om 19.30 in lokaal 1.056 (9 en 11 sep) en lokaal 1.050 (10 sep) gebouw Luna, op de TU/e campus. De inschrijfavond op donderdag 12 september 2019 zal ook beginnen om 19.30 en is in lokaal 1.056 (de Zeppelin) in gebouw Luna, TU/e campus.

Word niet-spelend lid!

Is op het podium staan niet helemaal jouw ding, maar ben je bijvoorbeeld heel handig met theatertechniek of houd je van decor bouwen en kostuums maken? Wil je toch de sfeer en smaak van Doppio proeven en naar alle spectaculaire feestjes en activiteiten gaan? Dat kan! Door je als niet spelend lid in te schrijven kan je naar alle activiteiten die Doppio organiseert. Schrijf je in via het inschrijfformulier!

Commissies

Wil je bij een commissie? Kan dat gewoon? Ja!

Inschrijfformulier commissies 

Lidmaatschap Doppio

Eerstejaars bij Doppio doen meestal een eerstejaarsproductie. Deze cursus bestaat uit een half jaar lessen en een half jaar werken aan een productie. Dit gebeurt onder begeleiding van een theatermaker in opleiding. Je werkt het hele jaar met dezelfde mensen, dus jullie kunnen elkaar en de vereniging goed leren kennen en werken samen naar een mooie eindvoorstelling toe. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt in acteren, iedereen kan meedoen!

Na je eerste jaar bij Doppio kun je kiezen welk soort productie je wilt doen. Tekst, montage, beweging, cabaret/theatersport, een heel jaar of een half jaar, Doppio heeft het allemaal. Wij nemen ook elk jaar nieuwe, professionele regisseurs aan. Het aanbod verandert dus elk jaar. Op de inschrijfavond vertellen de regisseurs wat ze dat jaar of half jaar gaan doen, waarna iedereen zijn of haar voorkeur aan geeft. Er zijn geen audities en iedereen wordt ingedeeld!

Mocht je nu niet mee willen spelen, maar wel mee willen doen met onze leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het introweekend, kerstdiner, zeilweekend en andere leuke feestjes en borrels? Schrijf je dan in als niet-spelend lid! Je krijgt dezelfde korting op kaartjes als de andere leden, kunt naar alle activiteiten komen, kan meedoen in een van onze commissies én wordt op de hoogte gehouden van alles wat Doppio doet en organiseert.

Ieder lid betaalt €25,- lidmaatschap, daarnaast betalen spelende leden €70,- voor een heel jaar of €35,- voor een half jaar productie.