Doppio heeft vele commissies die het bestuur en de leden helpen met bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten of reclame maken voor de voorstellingen. Lijkt het je leuk om mee te doen met een van de onderstaande commissies? Schrijf je dan hier in!

AC

Naast toneel verzorgt Doppio nog een heleboel andere activiteiten. De activiteiten commissie organiseert elk jaar vele leuke activiteiten zoals sinterklaas, het kerstdiner, borrels en het zeilweekend.

PR commissie

Alle promotie voor en rondom de voorstellingen wordt geregeld door onze PR commissie.

Lustrum commissie

In 2019/2020 viert Doppio haar 7e lustrum, en de lustrum commissie is al hard bezig met alle voorbereidingen om er een onvergetelijk jaar van te maken. Het lustrumjaar zal groots gevierd worden met onder andere een groot lustrum gala en een sterproductie. Om dit te realiseren zijn wij opzoek naar enthousiaste nieuwe leden die willen helpen in de uitvoering fase!

Introcommissie

Intro commissie

Ieder jaar plant de intro commissie activiteiten tijdens de TU/e introweek zodat nieuwe studenten Doppio kunnen leren kennen.

WebCo

Deze geweldige commissie zorgt ervoor dat jij nu deze prachtige website kan bekijken.

DeKafe

Spijkers, naalden, stof en hout. Dit is het domein van de Dekafe (decor en kostuum affiniteits ensemble). Dit groepje enthousiastelingen houtkneeders en stofknutselaren verzorgen de spetterende decors en kostuums om onze producties de flair te geven die het verdient.

TechCo

De techniek commissie verzorgt het licht en geluid tijdens alle voorstellingen van Doppio.

KCC

De kas controle commissie controleert de boekhouding van de penningmeester.

Tappers

Tijdens onze wekelijkse tapshift en na alle voorstellingen staan onze tappers achter de bar in Hubble community café om iedereen van drankjes te voorzien.

Jaarboek commissie

Door het gehele jaar legt de jaarboek commissie alle activiteiten en memorabele momenten vast voor het jaarboek wat aan het einde van het jaar verschijnt.