Doppio heeft vele commissies die het bestuur en de leden helpen met bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten of reclame maken voor de voorstellingen. Lijkt het je leuk om mee te doen met een van de onderstaande commissies? Commissies zijn altijd opzoek naar nieuwe leden die willen helpen, dus stuur dan vooral even een berichtje naar het bestuur!

AC

Naast toneel verzorgt Doppio nog een heleboel andere activiteiten. De activiteiten commissie organiseert elk jaar vele leuke activiteiten zoals Sinterklaas, het kerstdiner, borrels en het zeilweekend.

BarCast

Tijdens onze wekelijkse tapshift en na alle voorstellingen staan onze tappers achter de bar in Hubble community café om iedereen van drankjes te voorzien.

Dekafé

Dit groepje enthousiastelingen, houtkneeders en stofknutselaren verzorgen de spetterende decors en kostuums om onze producties de flair te geven die het verdient.

Doppìîíntro

Ieder jaar plant de intro commissie activiteiten tijdens de TU/e introweek zodat nieuwe studenten Doppio kunnen leren kennen.

PR Commissie

Alle promotie voor en rondom de voorstellingen wordt geregeld door onze PR-Commissie.

KCC

De kascontrolecommissie controleert de boekhouding van de penningmeester.

TechCo

De techniekcommissie verzorgt het licht en geluid tijdens alle voorstellingen van Doppio

WebCo

Deze geweldige commissie zorgt ervoor dat jij nu deze prachtige website kan bekijken.

Jaarboek

De jaarboekcommissie zorgt dat herinneringen niet verloren zullen gaan. Ze maken foto’s tijdens de activiteiten, schrijven er een leuk verhaal over en verzamelen leuke quotes die de Doppiomondjes zijn uitgeglipt. Op het eind van het jaar hebben ze een mooi jaarboek gemaakt waar alle Doppianen van kunnen genieten.