Doppio heeft vele commissies die het bestuur en de leden helpen met bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten of reclame maken voor de voorstellingen. Lijkt het je leuk om mee te doen met een van de onderstaande commissies? Commissies zijn altijd opzoek naar nieuwe leden die willen helpen, dus stuur dan vooral even een berichtje naar het bestuur of geef je op via dit formulier!

AC

Naast toneel verzorgt Doppio nog een heleboel andere activiteiten. De activiteiten commissie organiseert elk jaar vele leuke activiteiten zoals sinterklaas, het kerstdiner, borrels en het zeilweekend.

BarCAST

Tijdens onze wekelijkse tapshift en na alle voorstellingen staan onze tappers achter de bar in Hubble community café om iedereen van drankjes te voorzien.

DeKafé

Spijkers, naalden, stof en hout. Dit is het domein van de Dekafe (decor en kostuum affiniteits ensemble). Dit groepje enthousiastelingen houtkneeders en stofknutselaren verzorgen de spetterende decors en kostuums om onze producties de flair te geven die het verdient.

Introppio

Ieder jaar plant de intro commissie activiteiten tijdens de TU/e introweek zodat nieuwe studenten Doppio kunnen leren kennen.

Jaarboek Commissie

Door het gehele jaar legt de jaarboek commissie alle activiteiten en memorabele momenten vast voor het jaarboek wat aan het einde van het jaar verschijnt.

Kas Controle Commissie

De kas controle commissie controleert de boekhouding van de penningmeester.

Lustrum Commissie

Van december 2019 tot december 2020 bestaan wij 35 jaar! FEEST! Dit vieren wij groot met allerlei lustrum activiteiten door het jaar heen georganiseerd door de lustrum commissie.

PR Commissie

Alle promotie voor en rondom de voorstellingen wordt geregeld door onze PR commissie.

Sterproductie Commissie

Dit jaar speelt Doppio de sterproductie Abeltje! De sterproductie commissie zorgt ervoor dat alles hiervoor tot in de puntjes geregeld wordt.

TechCo

De techniek commissie verzorgt het licht en geluid tijdens alle voorstellingen van Doppio.

WebCo

Deze geweldige commissie zorgt ervoor dat jij nu deze prachtige website kan bekijken.