Reserveer voor een livestream


Vrijdag 30 april [19:30 – 21:30, alleen toegankelijk voor leden van Doppio]

Zaterdag 1 mei [19:30 – 21:30, vrij toegankelijk]

Deze voorstelling zal geheel online worden opgevoerd en is gratis. Bij de editie van vrijdag spelen de spelers vanuit hun eigen huis via MS Teams, deze editie is alleen toegankelijk voor leden van Doppio. Bij de editie van zaterdag spelen de spelers fysiek samen, wat via Youtube gelivestreamd zal worden. Deze editie is voor iedereen toegankelijk. Door uw e-mailadres achter te laten zal u voor aanvang van de voorstelling een link ontvangen om de voorstelling te bekijken.


Open voor suggesties

Regie: Merijn Krol

Spel: Bianca van den Dikkenberg, Jesper Kapteijns, Kevin Rademakers, Noor Jansen, Robin Abdulrahman, Sjoerd Spies, Thomas den Hollander, Wouter Meekes

Live repeteren? Vergeet het maar! Decor? Waar gaan we dat vandaan halen? Scripts? Eh… Publiek? Mag ook niet live aanwezig zijn?!?

Weet je wat? We improviseren wel wat!

Acht spelers. Twee dagen. Twee teams. Een livestream. Misschien met live muziek. Misschien met een kostuum of twee. We proberen er maar het beste van te maken en verder staan we:

Open voor suggesties*

*Doppio stelt zich niet aansprakelijk voor veranderingen van tijdstip/datum/spelers/tegenstanders/theatervorm en doet verder geen beloftes over kwaliteit van inhoud, vorm, esthetiek, speelminuten per deelnemer, sex-appeal van de pianist of hilariteitsgehalte van publiekssuggesties. Leven is lijden, maar resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. Dus wie weet… als het vliegende spaghettimonster met ons is en de planeten in de juiste positie staan ten opzichte van elkaar… Wie weet hebben we samen een leuke avond.