Lustrum VII: Doppio 35 jaar!

Dit jaar viert Doppio haar 7e lustrum. Op 18 december worden wij 34 jaar en deze start van ons 35e levensjaar zal ook de start zijn van een geweldig lustrum!

De lustrumcommissie is al een paar maanden bezig met alle voorbereidingen, maar vanaf 18 december zal het feest echt losbarsten. Na de viering van onze verjaardag staat er een jaar vol leuke activiteiten op de planning met onder andere een lustrumgala, een grote sterproductie een een lustrumreis. Samen met alle huidige (en oud) leden zullen we terugblikken op 35 jaar Doppio, en in een periode waarin Doppio groter is dan ooit zal ook de toekomst een hoop moois gaan brengen!

Lustrumgala

Op 20 december 2019 zijn ongeveer 170 Doppio leden, alumni, regisseurs, dates an bestuursleden van zusjesverenigingen bij elkaar gekomen om het Lustrum te vieren, en om 35 jaar gele liefde te vieren. Het feest begon met een fantastisch all you can eat (and drink!) diner in het Van der Valk hotel, waarna we verhuisden naar de hotelbar om verder te feesten. Het oprichtingsbestuur van Doppio vertelde hoe alles nou begon 35 jaar geleden, en wij lieten weer aan hen zien dat de gele liefde nog steeds leeft binnen Doppio. Aeris trad op en de nieuwe Doppio koning en koningin werden gekroond.

Deze avond is er ook geld opgehaald voor het Jeugdfonds Cultuur Eindhoven. We vroegen om een kleine donatie bij de ticketverkoop en we hebben ook geld ingezameld door een stille veiling te houden. In totaal is er op deze avond al €1271 euro ingezameld! Gelukkig was dit nog maar een warm up voor de rest van het Lustrumjaar, want wij zijn zeker nog niet klaar met het verspreiden van onze gele liefde

Jeugdfonds cultuur Eindhoven

Bij Doppio geloven we al sinds de oprichting van de vereniging in ons motto: Iedereen kan toneelspelen! Wij vinden dan ook dat iedereen die kans moet krijgen om toneel te kunnen spelen. Dit lustrumjaar willen wij deze kans vergroten voor degenen die dat nu niet hebben. Doppio zal zich daarom in het 7e lustrum inzetten voor het Jeugdfonds Cultuur Eindhoven. Het Jeugdfonds Cultuur Eindhoven: ‘’…betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.’

Inzet voor dit goede doel is de manier om Doppio te vertegenwoordigen in ons prachtige Eindhoven en om iets moois terug te geven aan de stad die wij zo dierbaar zijn. 

Sterproductie: Abeltje

Ook in dit lustrumjaar zal Doppio een sterproductie opvoeren: Abeltje! Deze grotere productie is dit jaar een echte familievoorstelling, die wij naast ons gewoonlijke publiek ook zullen gaan opvoeren voor een aantal basischolen uit Eindhoven. Meer informatie zal later volgen, maar zet de data 29, 30 en 31 mei 2020 alvast in uw agenda!

Lustrumreis

Om te vieren dat we 35 jaar bestaan, gaan we met onze leden op reis! In plaats van het jaarlijkse zeilweekend, gaan we een midweekje naar een nog onbekende locatie, om daar de vakantie goed te beginnen! De lustrumreis is van 6 t/m 10 juli 2020, meer informatie wordt gedurende dit jaar gedeeld.