Lustrum VII: Doppio 35 jaar!

Dit jaar viert Doppio haar 7e lustrum. Op 18 december worden wij 34 jaar en deze start van ons 35e levensjaar zal ook de start zijn van een geweldig lustrum!

De lustrumcommissie is al een paar maanden bezig met alle voorbereidingen, maar vanaf 18 december zal het feest echt losbarsten. Na de viering van onze verjaardag staat er een jaar vol leuke activiteiten op de planning met onder andere een lustrumgala, een grote sterproductie een een lustrumreis. Samen met alle huidige (en oud) leden zullen we terugblikken op 35 jaar Doppio, en in een periode waarin Doppio groter is dan ooit zal ook de toekomst een hoop moois gaan brengen!

Lustrumgala

Twee dagen na de start van het 7e lustrum is het al tijd voor de eerste grote activiteit: Het lustrumgala! Dit vindt plaats op 20 december in het Van der Valk hotel Eindhoven, geheel in kerststijl, en zal zo ook tevens het kerstdiner van 2019 zijn.

Vanaf 18.00 zullen we genieten van een buffet met onbeperkt drank in het restaurant van het Van der Valk hotel. Om 21.00 verhuizen we naar de feestzaal, waar ook onbeperkt drank beschikbaar is. Het feest zal eindigen om 01.00, maar voor iedereen die dan nog niet naar huis wil (of kan), zijn er via Doppio tegen verlaagd tarief hotelkamers te boeken! (LET OP: Deze optie is alleen beschikbaar t/m vrijdag 4 oktober!) Het thema van het feest zal zijn ‘35 years of yellow’ en wij zullen met zijn allen terugblikken op de ontwikkeling die Doppio de afgelopen 35 jaar heeft doorgemaakt. De bijpassende dresscode is ‘Black Tie with a Touch of Yellow’ 

Alle alumni en huidige leden en regisseurs van Doppio zijn uitgenodigd, en zij mogen uiteraard een +1 meenemen. Tickets voor alleen het feest kosten €25, waarvan €2,50 gedoneerd zal worden aan het Jeugdfonds Cultuur Eindhoven, waar wij gedurende het hele lustrumjaar geld voor zullen ophalen. Tickets voor het diner + het feest kosten €50, waarvan tevens €2,50 gedoneerd zal worden. 

Voor vragen, opmerkingen, of als je ons gewoon een berichtje wilt sturen kun je mailen naar lustrum@doppio.nl.

Klik hier om nu je kaarten te reserveren!

Jeugdfonds cultuur Eindhoven

Bij Doppio geloven we al sinds de oprichting van de vereniging in ons motto: Iedereen kan toneelspelen! Wij vinden dan ook dat iedereen die kans moet krijgen om toneel te kunnen spelen. Dit lustrumjaar willen wij deze kans vergroten voor degenen die dat nu niet hebben. Doppio zal zich daarom in het 7e lustrum inzetten voor het Jeugdfonds Cultuur Eindhoven. Het Jeugdfonds Cultuur Eindhoven: ‘’…betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.’

Inzet voor dit goede doel is de manier om Doppio te vertegenwoordigen in ons prachtige Eindhoven en om iets moois terug te geven aan de stad die wij zo dierbaar zijn. 

Sterproductie: Abeltje

Ook in dit lustrumjaar zal Doppio een sterproductie opvoeren: Abeltje! Deze grotere productie is dit jaar een echte familievoorstelling, die wij naast ons gewoonlijke publiek ook zullen gaan opvoeren voor een aantal basischolen uit Eindhoven. Meer informatie zal later volgen, maar zet de data 29, 30 en 31 mei 2020 alvast in uw agenda!

Lustrumreis

Om te vieren dat we 35 jaar bestaan, gaan we met onze leden op reis! In plaats van het jaarlijkse zeilweekend, gaan we een midweekje naar een nog onbekende locatie, om daar de vakantie goed te beginnen! De lustrumreis is van 6 t/m 10 juli 2020, meer informatie wordt gedurende dit jaar gedeeld.