Reserveer kaarten [live of livestream]


Vrijdag 20 augustus [20:00, LIVE UITVERKOCHT]

Zaterdag 21 augustus [20:00, LIVE UITVERKOCHT]

Zondag 22 augustus [20:00, LIVE UITVERKOCHT]

Boodschap: Voorheen stond hier de melding dat wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ‘Testen voor toegang’ voor deze voorstelling aan het onderzoeken waren. We kunnen nu melden dat hier definitief geen gebruik van zal worden gemaakt. Hierdoor zal tijdens de voorstelling nog steeds afstand moeten worden gehouden tot ander publiek.


Regie: Femke Veltman

Spel: Maas van Apeldoorn, Bram de Jong, Ron Kuijten, Janneke Lukkezen, Joris van Oers, Iris Portegijs, Jessica Vermeer, Kai Witte, Jonna van Zijl

 

 

Le Ballon Rouge

Ik zweef, ik zweef,

in het zachte ochtendlicht.

De stad ontwaakt en ik wacht,

tot een nieuwe vriend mij vindt.

 

Want ik wil spelen, ik

ben nu al zo lang alleen.

Rond, rood, bol, vol met lucht,

zweef ik tussen de grijze, grauwe steen.