Meedoen

Wil jij ook graag lid worden van Doppio? Dat kan door naar de inschrijfavond (13 september) te komen en je in te schrijven. Het inschrijf formulier kan je vinden door het linkje hier onder te volgen.

Inschrijf formulier

Eerstejaars bij Doppio doen meestal een eerstejaarsproductie. Deze cursus bestaat uit een half jaar lessen en een half jaar werken aan een productie. Dit gebeurt onder begeleiding van een theatermaker in opleiding. Je werkt het hele jaar met dezelfde mensen, dus jullie kunnen elkaar en de vereniging goed leren kennen en werken samen naar een mooie eindvoorstelling toe. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt in acteren, iedereen kan meedoen!

 

Na je eerste jaar bij Doppio kun je kiezen welk soort productie je wilt doen. Tekst, montage, beweging, cabaret/theatersport, een heel jaar of een half jaar, Doppio heeft het allemaal. Wij nemen ook elk jaar nieuwe, professionele regisseurs aan. Het aanbod verandert dus elk jaar. Op de inschrijfavond vertellen de regisseurs wat ze dat jaar of half jaar gaan doen, waarna  iedereen zijn of haar voorkeur aan geeft. Er zijn geen audities en iedereen wordt ingedeeld!

 

Mocht je nu niet mee willen spelen, maar wel mee willen doen met onze leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld het introweekend, kerstdiner, zeilweekend en andere leuke feestjes en borrels? Schrijf je dan in als niet-spelend lid! Je krijgt dezelfde korting op kaartjes als de andere leden, kunt naar alle activiteiten komen, kan meedoen in een van onze commissies én wordt op de hoogte gehouden van alles wat Doppio doet en organiseert.

 

Ieder lid betaalt €25,- lidmaatschap, daarnaast betalen spelende leden €70,- voor een heel jaar of €35,- voor een half jaar productie.