Meedoen

Bij Doppio geloven we dat iedereen kan toneelspelen. En als je denkt dat je het niet kunt, dan leren wij het je wel! Voor beginnende spelers heeft Doppio basiscursussen toneelspelen. Kun je al toneelspelen? Dan kun je ook meedoen in een van de producties voor gevorderde spelers. Je kunt dan kiezen tussen verschillende soorten van theater zoals cabaret, musical, bewegingstheater, improvisatietheater en teksttoneel.

Zowel de basiscursus als de overige producties beginnen in het begin van het studiejaar in september, en eindigen met voorstellingen aan het einde van het schooljaar.  Elk jaar zijn er ook halfjaarscursussen, die van september tot februari lopen en die van februari tot het einde van het schooljaar lopen. Ook kun je je altijd opgeven als niet-spelend lid, dit heeft vele voordelen, van korting op voorstellingen, tot het meedoen en op de hoogte gehouden worden van feesten en evenementen van Doppio.

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor een van de Doppio producties? Dit is weer mogelijk op de inschrijfavond in de open cultuurweek van september 2018! Wil je meer informatie over doppio en hoe wij te werk gaan? Dan staat hier nog wat extra informatie voor je! Nee nog niet genoeg? Stuur dan een mail naar bestuur@doppio.nl, dan zijn wij blij jou met een antwoord te voorzien.

Tweede semester // Second semester

De inschrijving voor het jaar 2016/2017 zijn gesloten. Je kunt altijd ook nog niet-spelend lid worden. Dit doe je door te mailen naar bestuur@doppio.nl.

Enrollments for the full year of 2016/2017 are closed. If you want you can still enroll as non-playing member. You can do so by mailing to bestuur@doppio.nl.

Aanbod 2016/2017

Overzicht

Het aanbod voor 2016/2017 is bekend! Er zullen dit jaar 9 producties gepresenteerd worden. Het eerste semester begint in september en het tweede semester in februari.

 

1e semester

2e semester

Maandag
19:30-22:30

Teksttoneel (Gegam)

Fysiek theater (Myra)

De vloer op workshop (Jeroen) / Basis workshop (Karlijne)

Dinsdag
19:30-22:30

Cabaret (Merijn)

[EN] Internationale basiscursus (Merja)

Woensdag
19:30-22:30

Fysiek theater (Karlijn)

Eerstejaarscursus (Frank)

Donderdag
19:30-22:30

Teksttoneel (Rozemarijn)

Beeldend theater (Femke)

Eerstejaarscursus (Stans)

Vrijdag
19:30-22:30

Contributie

De huidige contributie is als volgt:

  • Jaarproductie, basiscursus, sterproductie of theatersportcursus: €95,-
  • Halfjaarproductie: €60,-
  • Workshop: €15,-
  • Niet-spelend lid: €25,-