Inschrijfavond Seizoen 2016-2017

Bij Doppio geloven we dat iedereen kan toneelspelen. En als je denkt dat je het niet kunt, dan leren wij het je wel! Voor beginnende leden heeft Doppio een eerstejaarscursus toneelspelen. Heb je al eerder bij Doppio gespeeld?  Dan kun je ook meedoen in een van de vele producties. Je kunt dan kiezen tussen verschillende soorten van theater zoals cabaret, musical, bewegingstheater, improvisatietheater en teksttoneel.

Zowel de eerstejaarscursus als de overige producties beginnen in het begin van het studiejaar in september, en eindigen met voorstellingen aan het einde van het schooljaar. Echter zijn er ook halfjaarscursussen, twee die van september tot januari lopen, en twee die van januari tot het einde van het schooljaar lopen. Dit jaar hebben we ook twee workshops in de tweede helft van het jaar. Ook kun je je altijd opgeven als niet-spelend lid, dit heeft vele voordelen, van korting op voorstellingen, tot het meedoen en op de hoogte gehouden worden van feesten en evenementen van Doppio.

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor een van de doppio producties? Dit is mogelijk op 15 september om 20:00 in de grote toneelzaal! Wil je meer informatie over Doppio en hoe wij te werk gaan? Stuur dan een mail naar bestuur@doppio.nl, dan zijn wij blij jou met een antwoord te voorzien.